IWF

3D Presentation Zoom
Tuloilmayksikkö asennettavaksi sisätiloihin, seinälle pyöreän 100mm tuloilmakanavan päälle. Tuomaan puhdasta ja tarvittaessa lämmitettyä ilmaa huonetiloihin. Suositellaan esim. pieniin kioskeihin ja erilaisiin laitekontteihin.

Lisävarusteita

 

Soveltuvuus

Tuloilmayksikkö asennettavaksi sisätiloihin, seinälle pyöreän 100mm tuloilmakanavan päälle. Tuomaan puhdasta ja tarvittaessa lämmitettyä ilmaa huonetiloihin.

Suositellaan esim. pieniin kioskeihin ja erilaisiin laitekontteihin.

Rakenne

Toimitetaan vakiona portaattomalla tyristorisäädöllä varustetulla puhaltimella, EU3-luokan suodattimella sekä ylikuumenemissuojalla ja virtakytkimellä varustetulla sähköisellä tuloilman lämmittimellä. Laitteen kotelo on valmistettu hitsatusta teräslevystä ja maalattu pulverimaalilla. Puhallin on kuulalaakeroitu ja varustettu lämpösuojalla. Suojausluokka IP44, eristysluokka B.

Puhaltimen siipipyörä eteenpäinkaartuvin lavoin on valmistettu sinkitystä teräksestä ja tasapainotettu dynaamisesti ISO 1940 standardin mukaisesti. 500W tehoinen lämmityselementti on ruostumatonta terästä. Laitteen ohjauspaneelissa on virtakytkimet puhaltimelle ja lämmitinelementille. Paneelista on myös mahdollista säätää lämmitystehoa (500W/250W) sekä säätää puhaltimen pyörimisnopeutta portaattomasti. Ilman ulospuhallus yksiköstä tapahtuu yläpuolella olevan V-23 ritilän kautta.

Sähkömoottori

1-vaihemoottori 230V, 50Hz, kondensaattorilla. Moottorit ovat valmistettu IEC 60072 ja IEC 60034 standardien mukaisesti ja varustettu CE merkinnällä. Suojausluokka IP55, eristysluokka F.

Pyynnöstä voimme toimittaa eri jännitteillä tai taajuuksilla toimivalla moottorilla, taajuusmuuttajasäätöön soveltuvalla moottorilla, erillisellä jäähdytysjärjestelmällä varustettuna tai/ja moottoritermistoreilla varustettuna.
Name Nominal
voltage [V]
Speed
[r.p.m.]
P max
[W]
Q max
[m3/h]
Mittausluokka Luokka
tehokkuus
kokonaishyötysuhde kokonaishyötysuhde
2015
tehokkuus
N
tehokkuus
N 2015
P
(ηmax)
[W]
Q
(ηmax)
[m3/h]
Ps
(ηmax)
[Pa]
Details Details
IWF 230 2300 575 265 szczegóły
IWF szczegóły
IWF 40220000   Ceny ustalane indywidualnie zapytanie szczegóły