Tietoa yrityksestä

Yrityksemme Venture Industries Sp. z o.o on läsnä ilmanvaihtoalan markkinoilla vuodesta 1990 lähtien. Se takaa korkealaatuiset palvelut asiakkaalle ystävällisessä ympäristössä. Lähivuosina tarkoituksenamme on saavuttaa johtava asema Puolan markkinoilla puhaltimien valmistajana.Olemme tietoisia siitä, että yrityksemme kehitys riippuu asiakkaiden tyytyväisyydestä. Asiakkaisiimme kuuluvat sekä nämä firmat, jotka käyttävät palvelujamme suoraan, eli asennus- ja rakennusyritykset, erikoisliikkeet, että myös lopulliset saajat.

Olemme varmoja, että kaupallisen tarjonnan laajentaminen, toimitusajan lyhentäminen, asiakaspalvelun tason kehitys ja työntekijöiden pätevyyden lisääminen, sekä tuotteiden laadun parannus johtavat tähän tarkoitukseen.

Sitoudumme tekemään kaiken, jotta asiakkaamme olisivat täysin tyytyväisiä ja varmoja, että tuotteemme ovat korkealaatuisia ja toiminnallisia.

Alusta lähtien Venture Industries Sp. z o.o. on tarjonnut ilmanvaihtoalan palveluja. Tämä erikoistuminen johtuu tytäryhtiön toiminnasta - Ventur Tekniska AB on toiminut Ruotsissa yli 30 vuotta.

Valmistamme, tuomme maahan, viemme ja myymme:

  • puhaltimia
  • ilmanvaihtokoneita
  • kohdepoistolaitteita
  • säätimiä
  • letkuja

ISO 9001

Asiakkaiden ja kansäinvalisten standardien vaatimusten vastaamiseksi ja korkeatasoisten palvelujen ylläpitamiseksi vuoden 2000 syksyllä Johtokunta teki päätöksen ISO 9001:2000 -standardin mukaisen laadunhallintajärjestelmän luomisesta.

Vuoden 2003 syyskuussa laadunhallintajärjestelmä otettiin myös tuotantolaitoksen käyttöön.

Vuonna 2018 laadunhallintajärjestelmä päivitettiin, ja Venture Industries sai ISO 9001:2015 -standardin mukaisen sertifioinnin.

Venture Industries:n tarjoamien tuotteiden myynti toteutuu jälleenmyyjäverkoston kautta, ja suoraan vastaanottajille. Näihin kuuluvat pääasiassa erikoisliikkeet, asennus- ja rakennusyritykset, teollisuuslaitokset.

Certyfikat ISO


Olemme hyvämaineisen espanjalaisen yrityksen Soler & Palau S.A. yksinoikeutettu edustaja.

Teemme yhteistyötä myös toisten yritysten kanssa, jotka toimivat muissa maissa, kuten Tanskassa, Ranskassa, Hollannissa, Ruotsissa ja Iso Britanniassa.

Työllistämme yli 200 työntekijää kahdessa toimipisteessa - pääkonttorissa Kelpinissa, Lomiankin lähellä ja Grudziadzin tehtaassa.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee vuonna 1999 rakennetussa modernissa toimisto- ja varastorakennuksessa. Johtokuntaan ja myynti-, tuonti-, kirjanpito- ja tekniseen osastoon kuuluvien toimistojen pinta-ala on n. 1000 m2. Rakennuksen erottamattomana osana on 2000 neliömetrin suuruinen korkeavarasto, joka toimii tuotteidemme jakelukeskuksena.

 

Vuoden 2001 elokussa avattiin Grudziadzin tuotantolaitos. 40 000 neliömetrin tontilla sijaitsevat 16 000 neliömetrin suuruiset hallit, joihin kuuluvat mm. alumiinivalimo, peltityöstö, lastuamisosasto, maalaamo, puusepänosasto, valmistuotteiden varasto, toimistot yms.

Sekä pääkonttori Kelpinissa että Grudziadzin tehdas rahoitetaan ainoastaan omista varoista.

Auszeichnungen und Preise