Mobile navigation
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
WNF 240 - Huippuimuri

WNF 240

Huippuimuri

Hakkeenpoistimet on suunniteltu puun ja muovin käsittelyssä muodostuneiden hienojen lastujen poistamiseen. Imuri voidaan liittää suoraan koneeseen taipuisalla letkulla.
Ask for product

Käyttötarkoitus

Hakkeenpoistimet on tarkoitettu puun ja muovin käsittelyssä syntyneiden pienten lastujen imemiseen ja keräämiseen. Imu voidaan liittää suoraan työstökoneeseen joustavan letkun avulla.
Pieni paino, pienet mitat ja pohjaan asennetut itsekiertyvät pyörät mahdollistavat liesituulettimen helpon liikkumisen. Pelimerkit kerätään kalvopussiin, joka täytön jälkeen voidaan irrottaa ja hävittää yhdessä sisällön kanssa. Tämä mahdollistaa kontaminaation yksinkertaisen ja nopean poistamisen.

Rakentaminen

WNF-sirunkerääjät koostuvat alustasta, joka on varustettu neljällä itsestään kääntyvällä pyörällä, jotka mahdollistavat sarjan helpon liikkumisen. Pohjaan on kiinnitetty jalusta, johon on asennettu tuuletin, jossa on rengas suodatinpussin kiinnittämiseen ja foliopussi jätettä varten. Sarja sisältää kytkimen ja pistorasian, jossa on vaihemuuntaja.
Kiinnitykset voidaan toimittaa pyynnöstä minkä tahansa RAL-paletin värin kanssa (vakio RAL 5010 - sininen).

Sähkömoottori

Sähkömoottori, joka on valmistettu sovellettavien direktiivien ja hyötysuhdeluokkien mukaisesti ja merkitty CE-merkinnällä. Eristysluokka - F.Suojausluokka - IP55.
Virtalähde - kolmivaiheinen 230 / 400V 50Hz, 400V 50Hz, 400 / 690V 50Hz tai yksivaiheinen 230V 50Hz (riippuen puhaltimen mallista ja moottorin tehosta).
Tuulettimet muilla moottoreilla: taulukko erikoisversioista.

Technical assistance

Choose a fan www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa


Venture Industries Group