Mobile navigation
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
HPE - Polttomoottori

HPE

Polttomoottori

Korkeapaineiset keskipakopuhaltimet polttomoottorilla. Alumiinilevystä niitattu juoksupyörä, B-tyyppiset terät. Haponkestävät levyn juoksupyörät valmistetaan pyynnöstä. Alumiiniseos tuulettimen kotelo. Tuulettimet, jotka on suunniteltu ei-aggressiivisten ja räjähtävien kaasujen kuljettamiseen ilman saastumista.
New in the offer
of Venture Industries
Ask for product

Sovellus

Korkeapaineiset keskipakopuhaltimet, joita käyttää polttomoottori. Niitattu roottori alumiinilevystä, B-tyyppisillä siipillä.Roottorit on pyynnöstä valmistettu haponkestävästä metallilevystä. Alumiiniseoksesta tuulettimen kotelo.
Puhaltimet on sovitettu kuljettamaan ei-aggressiivisia ja räjähtämättömiä kaasuja ilman pilaantumista. Runko ja tuulettimen pohja metalli- ja teräsputkista.

Tuulettimia voidaan siirtää sekä pneumaattisilla, puhalletuilla pyörillä jarrulla että tukemalla sitä lisävarusteena saatavien kahvojen avulla.
Tuuletin ja moottori on asennettu levylle, joka on erotettu rungosta tärinäneristimillä. Puhaltimessa on myös tuntimittari ja kierroslukumittari, joiden avulla voit hallita puhaltimen toiminta-aikaa ja sen kierrosta.

Technical assistance

Choose a fan www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa


Venture Industries Group