Mobile navigation
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
DTF - Destrafikaattoripuhaltimet

DTF

Destrafikaattoripuhaltimet

Destratifikaattorit on tarkoitettu käytettäväksi missä tahansa huoneen korkeudesta johtuen energiahaittana lämmin ilma, joka nousee korkealle ihmisen läsnäolovyöhykkeen yläpuolelle.
Ask for product

Sovellus

Destrikaattorit on tarkoitettu käytettäväksi missä tahansa huoneen korkeuden vuoksi epäsuotuisassa lämpimän ilman energian nousussa huomattavasti sen alueen yläpuolella, jolla ihmiset oleskelevat, ts. Korkeissa hallissa, varastoissa, kasvit teollisuuden.
Destrikaattorin käyttö tukee ilmankiertoa vähentäen tehokkaasti lämpötilan kerrostumista huoneiden sisällä.

Rakentaminen

Ulkovaippa on valmistettu niitatusta galvanoidusta teräslevystä. Kotelon sisällä kompakti aksiaalipuhallin. Juoksupyörä on valmistettu UV-säteilyä kestävästä muovista, joka on vahvistettu lasikuidulla, tasapainotettu dynaamisesti ISO 1940 -standardin mukaisesti. Puhallinkotelo on valmistettu teräslevystä, päällystetty mustalla epoksimaalilla. Puhallin voi toimia lämpötilassa -40 ° C + 70 ° C. Kotelointiluokka IP65.
Vaihdettavat EU4-luokan suodattimet voidaan asentaa kotelon sisään kiertävän ilman epäpuhtauksien vähentämiseksi. Kiinnitä laite katon yläpohjan 4 asennusreiän läpi tai ripustamalla se kantavalle rakenteelle mahdollisimman lähelle kattoa.

Sähkömoottori

Vakiomoottorit 3x400V Y / D - 50Hz välillä 160 W - 1050 W, suojausluokka IP65, eristysluokka F.Vaihtoehtoisesti yksivaiheinen malli S yksivaiheisella moottorilla. Moottorit, jotka soveltuvat käytettäväksi ilmakehässä, jonka suhteellinen kosteus on enintään 95%.
Moottoreissa on lämpösuoja ylikuumenemista vastaan, ja ne on kytkettävä ulkoiseen suojalaitteeseen. Kytke sähkövirta kotelon kulmassa olevaan kytkentärasiaan.

Toimintaperiaate

Puhallin käynnistetään ja pysäytetään ulkoisella ohjausjärjestelmällä, joka mitatun lämpötilagradientin perusteella käynnistää puhaltimen. Kolmivaiheisessa versiossa on mahdollista käynnistää ensimmäisellä tai toisella vaihteella (moottori kytketty Y: ään tai D: hen). Laite imee lämmintä ilmaa katon alta ja ohjaa sen alas huoneelle, missä lämpöä halutaan - alueelle, jolla ihmiset oleskelevat.

Laitteen valinta

Laitteiden koko ja lukumäärä tulisi valita huoneen oletetun ilmamuutosten määrän perusteella. Laitteen maksimialueen säteeksi voidaan arvioida H + 2m, jossa H on hävittäjän asennuksen korkeus.

AsennuskorkeusKaihtimien avaaminen sallii destratikaattorien käytön huoneissa, joiden korkeus on 5-15 m.
Laitetta ei suositella käytettäväksi huoneissa, joiden korkeus on pienempi. Laitteen alareunan vähimmäisetäisyys lattiasta on 3,5 m.

Technical assistance

Choose a fan www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa


Venture Industries Group