Mobile navigation
Fan Selection Software
Operating point
Select fan type
RFHT F400 - Savunpoistopuhallin

RFHT F400

Savunpoistopuhallin

Varastojen, myymälä- ja teollisuushallien, maatalouden maatilarakennusten poistoilmanvaihto Korkean lämpötilakestävyyden vuoksi niitä suositellaan erityisesti yliritilöiden, lihateollisuuden ja gastronomian huppujen poistoimureiksi.
New in the offer
of Venture Industries
Temperature resistance
400°C/2h
Ask for product

Käyttö

Kattotuuletin pystysuoralla ilmanpoistolla. Suunniteltu savunpoistojärjestelmille, kuten myös ilmanvaihdolle, sillä on EN 12101-3 -standardin mukainen F120400-sertifikaatti.

Rakenne

Puhaltimen pohja on galvanoitua levyä. Alumiinilevykotelo. Ulkokotelo ja moottoritila on eristetty 30 mm paksuisella matolla, A1-syttyvyysluokalla (palamaton).
Juoksupyörä on valmistettu teräksestä, mikä varmistaa kestävyyden ja riittävän lämpötilan kestävyyden. Puhallin on vakiona varustettu huoltokytkimellä.

Sähkömoottori

Sähkömoottori, joka on valmistettu sovellettavien direktiivien ja hyötysuhdeluokkien mukaisesti ja merkitty CE-merkinnällä. Eristysluokka - F. Suojausluokka - IP 55. Virtalähde - kolmivaiheinen mallista riippuen 230 / 400V 50Hz, 400V 50Hz tai 400 / 690V 50Hz.
Moottoreita on saatavana yhden ja kahden nopeuden versioina. Käytetyt sähkömoottorit mahdollistavat ulkoisen nopeuden ohjauksen taajuusmuuttajalla.

Technical assistance

Choose a fan www.fanselectoronline.com

m3/h
Pa

Additional equipment


Venture Industries Group